De 5 veel voorkomende klachten bij de fysio

Bij de fysio komen verschillende klanten over de vloer en elk van deze klanten kan een ander kwaaltje hebben. Zij willen graag geholpen worden door een fysiotherapeut Zoetermeer. Indien dit niet mogelijk is kijken wij naar andere mogelijkheden voor deze problemen. Fysio Effect is een expert op het gebied van spierklachten. Zij hebben een lijst samengesteld met de meest voorkomende klachten van patiënten bij de fysio. In dit artikel zullen wij er vijf uitlichten zodat jij weet of één van jouw klachten de lijst heeft gehaald van meest voorkomende kwaaltjes en klachten.

De klachten in de spieren

We beginnen met de spierpijn klachten. Deze klachten kunnen vooral opduiken na het sporten. Dit komt omdat je iets te hard bent gaan trainen. Of dat je te veel explosieve bewegingen hebt moeten maken in een korte tijd. Een slechte warming-up kan hier ook een oorzaak van zijn.

Knieklachten worden ook vaak gemeld bij Fysio Effect. Zij krijgen te maken met patiënten die erg veel last hebben van hun knie. Dit kan komen door het vallen of het verstijven van de gewrichten. Een verzwikte enkel is ook iets wat vaak tevoorschijn komt bij de patiënten. Zij hebben namelijk niet altijd de juiste motivatie om dit aan te pakken. Een verzwikte enkel doet erg veel pijn.

Klachten in het boven lichaam

Natuurlijk zijn er veel klachten die te maken hebben met de armspieren, maar wat nog vaker voorkomt is de klachten in de nek. Nekklachten zijn een van de meest voorkomende klachten bij de fysio. Een fysiotherapeut Zoetermeer is soms alleen maar bezig met patiënten die nek-klachten hebben. Zij krijgen deze klachten door bijvoorbeeld in een verkeerde slaaphouding te slapen.

Schouderklachten kunnen meerdere oorzaken hebben. Een veel voorkomend probleem is ook de pijn die wordt gevoeld in de rug gecombineerd met de pijn in de schouders. Dus in principe kunnen we rug en schouderklachten onder hetzelfde zetten. Een juiste houding is echt belangrijk bij het aanpakken van deze klachten.

Plaats een reactie