Verschillende merken keratineproducten

Verschillende merken keratineproducten

Je bent op zoek naar een keratineproduct of een lijn van keratineproducten, of misschien wil je wel een behandeling nemen bij de kapper. Je zal dan zien dat je de keus hebt uit talloze merken, zowel voor thuisbehandelingen als bij de kapper. Deze merken kunnen uit verschillende landen komen en kunnen aardig wat verschillen in kwaliteit en werking. Hier zetten een aantal merken voor je op een rijtje met daarbij de belangrijkste verschillen in de keratineproducten.

Braziliaanse en Japanse keratinemerken

Keratine merken en producten vallen over het algemeen in de categorie Braziliaanse of Japanse keratinebehandelingen. De Braziliaanse behandeling is hier een niet-permanente behandeling waarbij het kroezen en pluizen wordt verminderd en het haar gladder wordt gemaakt. Op een geleidelijke manier verdwijnt de keratine in de loop van de tijd weer uit het haar, net als met lichaamseigen keratine. Dan heb je nog de Japanse variant, wat werkt als een permanente straightener voor het haar. Deze variant wordt ook wel een thermische reconditioning genoemd, en maakt en haar permanent glad en super stijl. Uitgroei moet uiteraard wel opnieuw behandeld worden.

Braziliaanse keratinemerken Inoar en QOD

Als je geïnteresseerd bent geraakt in de Braziliaanse variant van keratineproducten, dan volgen hier een aantal merken. Ten eerste Inoar, een merk met hoogwaardige keratinebehandelingen en de na verzorging hiervan. Dit merk wordt zowel door kappers gebruikt als door consumenten thuis. Het merk beschikt over 5 verschillende behandelingen en de producten bevatten geen formaldehyde. Ten tweede het merk QOD, ook uit Brazilië, met als pluspunten de veiligheid en de kwaliteit van de producten. Ook de keratinebehandelingen van dit merk worden in de kapsalon en thuis gebruikt en zijn vrij van formaldehyde.

Japanse keratinemerken Mucota en Shiseido

Hier volgen wat Japanse merken voor keratineproducten voor de liefhebbers. Ten eerste hebben we het merk Mucota, dat over hoogwaardige keratineproducten beschikt die zowel in de kapsalon als thuis worden gebruikt. Mucota is een merk dat keer op keer weer als één van de beste uit de test komt als Japans keratinemerk. Ten tweede hebben we het merk Shiseido; een wat bekender cosmeticamerk. Ook Shiseido heeft uitstekende keratineproducten die niet zullen teleurstellen. Een Japanse keratinebehandeling is vooral aan te raden als je zeker weet dat je voor altijd voor stijl haar wilt gaan. Een voordeel is dan dat het minder schadelijk zal zijn voor je haar aangezien je het maar één keer hoeft te doen.

Overige keratinemerken

Natuurlijk zijn er ook nog andere merken die misschien niet direct uit Brazilië of Japan komen, maar die wel net zo goed zijn van kwaliteit. Neem bijvoorbeeld het merk Keratine Complex, een merk uit de Verenigde Staten dat bekend staat om zijn uitstekende, professionele kwaliteit. Dit merk wordt dan ook alleen verkocht aan professionals in salons. Dit merk biedt zowel producten die al het volume uit het haar halen maar ook producten die wat volume en slag behouden. Voor beginners is misschien een mainstream merk zoals Andrélon een goede optie. Zulke producten zijn toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken en meestal ook nog eens van uitstekende kwaliteit, alhoewel je niet het kapsaloneffect zal krijgen.

Meer informatie over keratine vind je op Keratinehaarproducten.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *