Hoe kun je met DHA Omega-3 visolie je geheugen behouden en verbeteren?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt door dagelijks Omega-3 visolie in te nemen je geheugen verbeteren. Natuurlijk krijg je ook veel andere voordelen, maar de verbetering van het geheugen wordt vaak over het hoofd gezien bij het bespreken van deze verbazingwekkende natuurlijke oliën.

Dit zijn essentiële oliën omdat het menselijk lichaam ze niet zelf kan aanmaken, dus ze moeten uit onze voeding komen. Ongeveer 90% van de bevolking heeft deels als gevolg van de afnemende consumptie van verse vis en deels als gevolg van de vervuiling hieraan een tekort.

Dit gebrek aan Omega-3 is verantwoordelijk voor een toename van ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en geestelijke gezondheidsproblemen zoals schizofrenie omdat een groot percentage van de hersenen is samengesteld uit DHA-Omega 3-vetzuren en de hersenen hebben dit nodig om normaal te kunnen functioneren.

Van DHA-visolie wordt gedacht dat het je geheugen verbetert met deze geheugen supplement en door de bloedplaatjes in de neurale banen op te ruimen, ze helder te houden en de transmissie van de signalen en de helderheid ervan te versnellen kan dit ook zo blijven.

Ze helpen om gezond hersenweefsel te behouden en bieden ook een schat aan andere voordelen, zoals preventie van hartaanvallen en beroertes, een lagere bloeddruk, een verbeterde huidgezondheid en een versterkte immuunsysteemfunctie.

Dus nu je weet hoe je je geheugen kunt verbeteren door visolie in te nemen, moet je ook weten hoe je de juiste kunt selecteren, die je al deze voordelen zullen opleveren.

Het is essentieel om zoveel mogelijk DHA-vetzuren binnen te krijgen omdat het verantwoordelijk is voor de meeste gezondheidsvoordelen, vooral als het gaat om het geheugen. Ten minste 270mg DHA per 1000mg capsule moet een minimale hoeveelheid als richtlijn zijn.

Zorg ervoor dat de olie vers is en moleculair is gedistilleerd om giftige stoffen zoals kwik en lood te verwijderen, die anders de voordelen zouden kunnen opheffen. Als bewezen is dat de olie zuiver is, moet deze voorzien zijn van een analysecertificaat dat zal documenteren dat het vrij is van schadelijke gifstoffen.

Nu je weet hoe je door de juiste oliën in te nemen je geheugen kunt verbeteren, kun je uitkijken naar een beter geheugen en zul je in de toekomst de ontwikkeling van degeneratieve en dodelijke ziekten kunnen helpen vermijden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *